ЗАПЕЧЕНО ПИЛЕШКО И СВИНСКО МЕСО ПО РОДОПСКИ 400 гр.

14.32 лв.

пилешко мариновано месо, свински маринован врат, лук, горски гъби, червен печен
пипер, запечено с яйце